Vi tar hand om dina personuppgifter

Från 25 maj 2018 är det obligatoriskt att alla företag som handlägger personuppgifter att följa den nya förordningen.

Det är viktigt för oss på Fruängens bilskola att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

 

Insamling av information

Vi samlar information från dig när du kontaktar oss via mejl eller lämnar dina uppgifter i vårt formulär på vår hemsida samt när du inskriver dig här på bilskolan.

Denna information är hanterad endast av våra medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. bokning av kurser, körlektioner, prov hos Trafikverket eller vid kundservice) Vi arbetar med AStraWebb med elevecentralen och all data hanteras på en säker server som driftas av STR Service AB i Landskrona. De datorer som används i vår bilskola för att lagra personligt identifierbar handling lagras i en säker miljö.

Dessutom använder vi uppgifter du lämnar till oss för att skicka information till dig om bokning av körlektioner, kurser eller viktiga händelser i vår bilskola samt information om kurser eller våra egna erbjudanden vi kan ha för tillfället. Detta gör vi endast under den tiden du utbildar dig hos oss. Du har rätt att avtacka dig om du inte vill få erbjudanden via mejl eller sms från oss.

 

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar dina uppgifter under den tiden du utbildar dig hos oss. Därefter arkiverar vi direkt godkända elever. Elever som är inskrivna i vår bilskolan och är inaktiva, arkiveras från vårt system efter 6 månaders inaktivitet. Uppgifterna som är inlämnade för kursdeltagare (Riskettan, Risktvåan samt Handledarkurs) lagras under 5 år därefter raderar vi informationen enligt STRs krav. OBS! Påskrivna blanketter gällande elever för B-körkort samt för eleverna på mopedkurser makuleras efter avslutad utbildning hos oss.
Om du vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter mejla oss till fruangens.bilskola@telia.com

 

Om cookies och tredje parter

Vi använder oss INTE utav cookies för de som besöker vår hemsida för att samla information om besökaren. Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför inte personligt identifierbar information till utomstående parter.

Du kan när som helst kontakta oss på fruangens.bilskola@telia.com för att få information om vilka personuppgifter vi har sparat om dig eller om du vill att vi raderar dina personuppgifter.

 

Samtycke

När du skriver in dig hos Fruängens Bilskola så informerar vi dig om vår integritetspolicy (med hänvisning till detta informationsblad), se även inskrivningsblankett.  Du måste inte göra någonting, såvida du inte motsätter dig till vår policy. Du kan höra av dig till oss om detta via mejl eller telefon.