Måste jag gå dessa Riskutbildningar?

Ja. Det är ett krav från Trafikverket. Alla som ska ta körkort för personbil måste gå båda utbildningarna innan teoriprovet utförs.

 

Vad är Riskettan?

Riskettan är en teoretisk kurs som handlar om droger, alkohol, trötthet och risker i trafiken. Kursen är tre timmar lång (ingående paus). Dagen efter rapporterar vi att du gått kursen.

Vad är Risktvåan?

Risktvåan är den praktiska delen av riskutbilningarna, det är halkbanan. Vi på Fruängens Bilskola erbjuder inte halkbana utan samarbetar med Gnesta Halkbana. Du blir hämtad vid Fruängens bilskola av en buss och blir skjutsad till Gnesta Halkbana (vi bjuder på resan), du utför utbildningen  i tre timmar och får skjuts tillbaka till Fruängen.

 

Hur bokar jag?

Bokningen sker endast via hemsida 👉🏻 fruangensbilskola.se 👉🏻 scrolla ned till boka online👉🏻 Timecenter.

Varje person ska boka sin plats på vårt bokningssystemet, varje bokning ska innehålla en unik mobilnummer, mejladress och komplett personnummer för att bokningen ska genomföras.

 

Jag ska göra teoriprovet snart, kan jag få ett intyg jag gått utbildningen?

Nej, man får inte intyg efter utförd utbildning utan vi registrerar allt digitalt. Om du känner dig osäker om din Risketta är registrerad kan vi kolla upp åt dig. Kontakta oss till 08 88 28 00